آخرین خبرها

طرز تهیه ی ناگت نان و پیازچه پنیری

tggijmo3ordl0kvyc0v 300x245 - طرز تهیه ی ناگت نان و پیازچه پنیری
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-02-17 10:10:39Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 30 دقیقه

مواد اولیه: برای 3 نفر

نان (شامل خمیر داخل نان باگت): يك پیمانه

تخم مرغ: يك عدد

پنیر پیتزا (رنده شده): 5 قاشق غذاخوری

پیازچه: 4 عدد

جعفری (ساطوری شده): 3 قاشق غذاخوری

شیر: به میزان لازم

نمك: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

پنیر موزارلا: به میزان لازم

كره: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا خمیر را در مقداری شیر به مدت 5 دقیقه خیس كنید.سپس با فشار دست رطوبت اضافی‌اش را بگیرید و به همراه پنیر پیتزا ، تخم‌مرغ ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط نمایید تا مایه ناگت یکدست شود.

داخل تابه مقداری كره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس مایه ناگت را به شكل‌های كوچك و با قاشق غذاخوری یا سوپ‌خوری داخل روغن سرخ كنید.

پس از اینکه یک طرف سرخ و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

وقتی ناگت‌ها سرخ شدند روی آنها مقداری پنیر موزارلا رنده كرده و 2 تا 3دقیقه داخل فر داغ شده یا مایكروویو قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد آن را برای سرو آماده كنید.

نكات:

1) در صورت تمایل به جای خمیر باگت از نان خشك پودر شده استفاده كنید.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *