آخرین خبرها

طرز تهیه ی هات داگ با خامه

519806 478 300x300 - طرز تهیه ی هات داگ با خامه

مواد لازم:

کره یک قاشق غذا خوری
سوسیس هات داگ 2 عدد
پیاز خرد شده یک فنجان
خامه ترش (موجود در بازار) دو سوم فنجان
آب یک سوم فنجان
جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری

یک شام با هات داگ

طرز تهیه:

1. کره را در ماهی تابه با حرارت ملایم ذوب کنید.

2. سوسیس ها را حلقه حلقه برش بزنید و به همراه پیاز های خرد شدهداخل ماهی تابه بریزید.

3. مواد را حدود 10 دقیقه سرخ کنید تا مواد رنگشان تغییر کند و سرخ شود.

4. سپس خامه ترش و آب را اضافه کنیدو مواد را هم بزنید تا آب آن بخار شود.

5. غذا را در بشقاب سرو بکشید و با تخم مرغ و ماکارونی میل کنید.جعفری خرد شده را روی غذا بپاشید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *