آخرین خبرها

طرز تهیه ی هات داگ مارپیچی

386725 594 300x200 - طرز تهیه ی هات داگ مارپیچی

وعده غذایی: شام عصرانه

زمان پخت : 90 دقیقه

نوع غذا: پیتزا و ساندویچ

مناسب برای 3 نفر

هات داگ مارپیچی

مواد لازم

هات داگ : شش عدد

آرد : به میزان لازم

مایه خمیر : نصف قاشق سوپخوری

شیر ولرم : نصف پیمانه

روغن جامد : 60 گرم

تخم مرغ : دو عدد

شکر : نصف قاشق سوپخوری

نمک : یک قاشق چایخوری

دستور پخت

-شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

-در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید.

-کم کم آرد را بیفزایید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم 45 دقیقه قرار دهید.

-فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و سینی فر را چرب کنید.

-خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و از آن نوارهای باریکی ببرید.

-نوارها را دور‌ هات‌داگ‌ها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش دهید تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های مارها استفاده کنید و آنها را برای 20 دقیقه در فر بپزید تا روی آن ها طلایی شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *