آخرین خبرها

طرز تهیه ی پاستاميگو با كاري

 

387553 361 300x233 - طرز تهیه ی پاستاميگو با كاري

 

مواد لازم :

ميگوي ريز پلويي: 500 گرم
پاستا يا اسپاگتي: يك بسته
پودركاري: يك قاشق غذاخوري
هویج پخته شده: 300 گرم
ذرت پخته شده: يك ليوان
روغن زيتون: به ميزان لازم
پياز متوسط: يك عدد
فلفل دلمه‌اي متوسط: يك عدد
زردچوبه: 2 قاشق چاي‌خوري
خردل: 3 قاشق غذاخوری

روش تهيه:

1. ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل خلالی خرد كرده با روغن زيتون داخل تابه مي‌ريزيم و شروع به تفت دادن آنها مي‌كنيم. زردچوبه و ميگوها را نيز به مواد اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و به مواد به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه مي‌كنيم.

2. وقتي ميگوها سرخ و پخته شدند، هویج و ذرت را به آن اضافه كرده و در حد گرم شدن مخلوط مي‌كنيم و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم.

3. كنار بشقاب مقداري از پاستا كه آن را پخته و به روغن زيتون آغشته كرده‌ايم قرار داده و از خوراك ميگو به ميزان كافي كنار پاستا مي‌گذاريم و آن را سرو مي‌كنيم. برای این کار از قالب سیلیکنی پاونی استفاده کرده ام که می توانید به راحتی از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *