آخرین خبرها

طرز تهیه ی پاستاي كرفس و فيله

464862 404 300x202 - طرز تهیه ی پاستاي كرفس و فيله

چي لازم دارم؟

فيله مرغ: پنج عدد
پاستا صدفي: 500 گرم
مايونز كم چرب يا خامه: يك پيمانه
آبليمو تازه: يك سوم پيمانه
كرفس خرد شده: 200 گرم
پياز: يك عدد متوسط
نمك دريايي و فلفل آسياب شده: به‌مقدار لازم
روغن كنجد: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

ابتدا كرفس را با كمي روغن كنجد و نمك تفت دهيد تا كمي نرم شود. بعد فيله مرغ را خرد كرده و در روغن كنجد تفت دهيد. در تابه را بگذاريد تا مغز پخت شود. پس از آن پاستا را در قابلمه بزرگي از آب جوش بجوشانيد و به آن نمك اضافه كنيد و 10 دقيقه منتظر شويد تا پاستا بپزد. سپس آن را آبكش كنيد و روي آن آب سرد بريزيد. فيله مرغ‌هاي پخته شده را به همراه مايونز، آبليمو، نمك و فلفل مخلوط كنيد و كرفس را به آن اضافه كنيد. در آخر پاستا را به باقي مواد اضافه و خوب مخلوط كنيد.

فوت كوزه گري

برگ‌هاي تازه ساقه‌هاي كرفس را هم خرد كرده و در پاستا بريزيد. بعضي از آنها را براي تزئين روي پاستا بگذاريد. در صورت تمايل مي‌توانيد كمي پودر سير به پاستا اضافه كنيد تا طعم پاستای شما متفاوت تر از همیشه شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *