مواد لازم
پاستا: یک بسته
جعفری خردشده: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 60 میلیلیتر
سس پستو: 3 قاشق غذاخوری
پنیر گودا (پستو): 200 گرم
زیتون: 200 گرم
خیارشور: 250 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهيه:
1. ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش میکنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد میریزیم و وقتی کمی خشک شد روغن زیتون را با آن مخلوط میکنیم.
2. اگر بخواهیم پاستاها سبز شوند قبل از اضافه کردن روغن زیتون چندقطره رنگ سبز خوراکی روی آنها میپاشیم و آنقدر هم میزنیم تا رنگی شوند.
3. خیارشور و پنیر را به شکل رشتهای نازک برش میدهیم و تمامی مواد سالاد را با هم مخلوط میکنیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا طعم مواد کاملا به خورد هم برود.
منبع : برترین ها