آخرین خبرها

طرز تهیه ی پاستا قالبی

با پاستا قالبی، به غذایتان تنوع دهید
در این مطلب آموزش پخت پاستای قالبی یا کیک پاستا را برای شما قرار داه ایم. این غذا بسیار خوشمزه است و مورد علاقه ی بچه ها.
وب سایت سوران: در این مطلب آموزش پخت پاستا قالبی یا کیک پاستا را برای شما قرار داه ایم. این غذا بسیار خوشمزه است و مورد علاقه ی بچه ها.

پاستا قالبی

 

561805 918 300x187 - طرز تهیه ی پاستا قالبی

 

مواد لازم برای 5 نفر:

پاستا (لوله ای درشت و تو خالی) 400گرم
ژامبون مرغ 200گرم
پنیر پیتزا 600گرم
سس لازانیا به میزان لازم
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
پودر سیر 2قاشق مرباخوری
پودر موسیر 1 قاشق مرباخوری
جعفری (ساطوری شده) 3قاشق غذاخوری
زمان لازم:

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

طرز تهیه :

1. ابتدا پاستا را به مرحله آبکشی رسانده و آن را کمی زنده تر از حد معمول آبکشی کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن فویل پهن کنید طوری که کناره های آن بالاتر قرار بگیرد (در حدی که روی پاستا را بپوشاند).

2. پاستا آبکش شده را به صورت ایستاده داخل ظرف بچینید و آنها را محکم به هم بفشارید تا فضای خالی بین آنها باقی نماند.

پاستا قالبی

3. ژامبون مرغ را مربعی خرد کرده و در روغن کمی سرخ کنید و به آن آویشن،پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.مواد حاضر شده را به سس لازانیا اضافه کرده و جعفری ساطوری شده را نیز اضافه کنید و آنها را با هم خوب مخلوط کنید.سس را داخل قیف یا نایلون ریخته و با احتیاط داخل پاستاها بریزید.

پاستا قالبی

4 .وقتی همه پاستاها با سس پر شدند روی آنها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و فویل را روی پاستا برگردانید و ظرف را به مدت 20تا 30 دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا پاستا بپزد.وقتی پاستا آماده شد فویل را به دقت خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و ان را باز کرده و روی پاستا را با سس قرمز تزیین کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل مواد مورد نظر خود را با ژامبون جایگزین کنید.
2)دقت کنید سس پاستا شما باید سفت باشد.
3)بهتر است از پنیر پیتزا بیشتری داخل سس و روی پاستا استفاده شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *