آخرین خبرها

طرز تهیه ی پاستیل

392464 361 300x187 - طرز تهیه ی پاستیل

چی لازم داریم…

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
آب: 90 میلی لیتر
شکر: 220 گرم
آب سیب: 90 میلی‌لیتر
آب‌لیمو تازه: یک قاشق چای‌خوری
پوست لیمو رنده‌شده: یک قاشق چای‌خوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم.

چطوری درست کنیم:

1. پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، ‌طوری‌که مواد تغییر رنگ ندهد.

2. مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل‌شده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

3. حالا می‌توانید پاستیل‌ها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *