مواد لازم دسته اول:
گوشت چرخكرده: 300 گرم
آرد سوخاری: 50 گرم
پیاز رنده شده: یك عدد
فلفل دلمهای ساطوری شده: نصف یک عدد
كاری زرد: یکدوم قاشق چایخوری
تخم مرغ: یك عدد
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: یك قاشق غذاخوری
مواد لازم دسته دوم:
بادمجان سرخشده: 20 حلقه
پنیر لبنه: 200 گرم
سبزی خوردن خرد شده: یك لیوان
پودر پنیر پارمزان: 30 گرم
روش تهیه:
1. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا جایی كه مایه یكدستی حاصل شود. از مایه گلولههایی به اندازه یك گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ میكنیم.
2. پنیرها را با سبزی مخلوط كرده، داخل كیسه قیف میریزیم و روی بادمجانها به شكل حلقهای فرم میدهیم. میان هر حلقه پنیری یك گلوله گوشتی قرار میدهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینوها را با ورق طلا تزیین میكنیم.
3. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجانها فراموش نشود.
منبع : برترین ها