آخرین خبرها

طرز تهیه ی پامپاتینو

430289 537 278x300 - طرز تهیه ی پامپاتینو

مواد لازم دسته اول:

گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم
آرد سوخاری: 50 گرم
پیاز رنده شده: یك عدد
فلفل دلمه‌ای ساطوری شده: نصف یک عدد
كاری زرد: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: یك عدد
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: یك قاشق غذاخوری

مواد لازم دسته دوم:

بادمجان سرخ‌شده: 20 حلقه
پنیر لبنه: 200 گرم
سبزی خوردن خرد شده: یك لیوان
پودر پنیر پارمزان: 30 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی كه مایه یك‌دستی حاصل شود. از مایه گلوله‌هایی به اندازه یك گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ می‌كنیم.

2. پنیر‌ها را با سبزی مخلوط كرده، داخل كیسه قیف می‌ریزیم و روی بادمجان‌ها به شكل حلقه‌ای فرم می‌دهیم. میان هر حلقه پنیری یك گلوله گوشتی قرار می‌دهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینو‌ها را با ورق طلا تزیین می‌كنیم.

3. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم كردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمك و فلفل به بادمجان‌ها فراموش نشود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *