آخرین خبرها

طرز تهیه ی پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

406211 979 300x171 - طرز تهیه ی پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

تعداد: 4 تا 5 نفر

مواد لازم

• 20 گرم قارچ خشک

• 750 میلی‌لیتر آب

• 250 گرم قارچ‌های بلوطی

• 50 گرم کره

• روغن زیتون

• 500 گرم گوشت سینه کبوتر

• یک قاشق غذاخوری آرد سفید

برای روی پای:

• یک عدد زردک بزرگ

• 100 گرم کشمش

• 80 گرم کره آب‌شده

• یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده

پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

طرز تهیه

1. قارچ خشک را درون کاسه نشکن و مقاوم در برابر حرارت بریزید. آب جوش را روی آنها بریزید. در کاسه را بگذارید و آنها را 15 دقیقه کنار بگذارید تا قارچ‌ها نرم و تازه شوند.

2. قارچ‌هایی که ضخیم هستند را با چاقو برش دهید. آنها را در روغن روغن و کره تفت دهید تا طلایی شوند و سپس کنار بگذارید.

3. در تابه دیگری، روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس سینه‌های کبوتر را در آن سرخ کنید. روی آنها نمک و فلفل بریزید. دو طرف آنها را در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس قارچ‌ها را به گوشت اضافه کنید. 600 میلی‌لیتر آب قارچ را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید 10 دقیقه به حالت نیم‌جوش باقی بماند.

4. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

5. زردک را پوست بگیرید و به ورقه‌های باریک برش بزنید.

6. مخلوط گوشت کبوتر را درون ظرف کسرول بریزید و روی آنها را با ورقه‌های زردک بپوشانید.

7. کره آب شده و رزماری خرد شده را روی مواد بریزید تا سطح آنها را کاملا بپوشاند. سپس به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *