مواد لازم
برنج 1 فنجان
پیاز 1 عدد
سیر 1 لپه
کره قدری
فلفل سیاه قدری
نمک قدری
فلفل هندی قدری
میگو تاره چند دانه
گوجه فرنگی 250 گرم
طرز تهیه :
یک فنجان برنج صدری را مدت 13 دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس بطریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید
یکدانه پیاز درشت را پوست کنده ، همراه با یک لپه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید ، سپس 250 گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آنرا بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه ، نمک گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی اتش ملایم مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید ، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید
منبع : آکا ایران