آخرین خبرها

طرز تهیه ی پلوی مکزیکی

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان پخت: 25 دقیقه

387875 829 300x300 - طرز تهیه ی پلوی مکزیکی

مواد لازم

• 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان

• نصف قاشق چایخوری نمک

• ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 2 قاشق چایخوری روغن زیتون

• نصف پیمانه پیاز خرد شده

• دو حبه سیر رنده شده

• ¼ پیمانه آب مرغ

• 410 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده

• 3 قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو خرد شده

• دو قاشق چایخوری آب لیموترش

• یک عدد کدوسبز خرد شده

• 250 گرم برنج قهوه‌ای

• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

غذاها و شیرینی های مکزیکی

طرز تهیه

1. روی سینه‌های مرغ ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید. در یک تابه نچسب و بزرگ یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس سینه‌های مرغ را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید.

2. یک قاشق چایخوری روغن دیگر در تابه بریزید. پیاز و سیر را بیفزایید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. آب مرغ، گوجه‌فرنگی، هالوپینو، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری فلفل و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس آن را کم کنید.

3. در تابه را بگذارید تا 10 دقیقه نیم‌جوش روی اجاق بماند. سپس کدوسبز را بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. برنج را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند.

4. این غذا را با گشنیز و لیموترش تزئین و سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *