با بامیه چه غذاهایی می توانیم درست کنیم؟
چی لازم دارم؟
سینه مرغ تکهشده: یک کیلو گرم
برنج: سه لیوان
گوجهفرنگی پوستکنده و خرد شده: چهار عدد
فلفلدلمهای قرمز خردشده: یک عدد
بامیه حلقهشده: 300 گرم
سیر خردشده: سه حبه
روغن: یکسوم لیوان
آب: شش لیوان
سیبزمینی پوستکنده و حلقهشده: یک عدد
نمک، فلفل و پاپریکا: به میزان کافی
چطور بپزم؟
1. با چهار قاشق روغن، بامیهها را سرخ میکنیم. کمی بعد گوجهفرنگی را با فلفل قرمز و سیر سرخ میکنیم. ادویه را هم میریزیم و ظرف را از روی شعله برداشته و محتویات آن را در کاسهای میریزیم.
2. در همان تابه 3 قاشق روغن اضافه کرده و تکههای سینه مرغ را سرخ میکنیم.برنج را به مدت 7 تا 10 دقیقه نیمپز و سپس آبکش میکنیم. دیگ را میشوییم و داخل آن کمی روغن میریزیم، سپس زردچوبه را به روغن اضافه کرده و تکههای سیبزمینی را ته دیگ قرار میدهیم. برنج را با سینه مرغ و سایر مواد مخلوط میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و پس از بخار کردن آن را دم میکنیم. پس از 53 دقیقه غذا حاضر است.
فوت کوزهگری
هنگام سرو غذا اول دیگ را روی حوله خیس و سرد میگذاریم تا سیبزمینیها از دیگ به آسانی جدا شوند.
منبع : برترین ها