آخرین خبرها

طرز تهیه ی پلو با میگو

 

meigo01f10 300x173 - طرز تهیه ی پلو با میگو

 

مواد لازم

برنج‌: یک‌ کیلوگرم‌
میگوی‌ پاک‌ کرده‌: ۵۰۰ گرم‌
سبزی‌ معطر (گشنیز، شنبلیله‌ و شوید): ۵۰۰ گرم‌
سیر: یک‌ بوته‌ بزرگ‌
دارچین‌، فلفل‌، زردچوبه‌ و ادویه‌: از هر کدام‌یک‌ قاشق‌ چایخوری‌
پیاز: دو عدد بزرگ‌
نمک‌: به‌ میزان‌ لازم

●طرز تهیه‌
ابتدا میگوی‌ پاک‌ کرده‌ و شسته‌ را با یک‌ عددپیاز بزرگ‌ که‌ خرد کرده‌ایم‌ تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌میگو کشیده‌ شود. آن‌ گاه‌ دارچین‌ را به‌ میگوی‌سرخ‌ شده‌ اضافه‌ کرده‌ و مقداری‌ تفت‌ می‌دهیم‌ وکنار می‌گذاریم‌.
در مرحله‌ بعد یک‌ عدد پیاز بزرگ‌ دیگری‌ که‌در اختیار داریم‌ را به‌ همراه‌ سبزی‌ که‌ شامل‌ گشنیزو شنبلیله‌ می‌شود، ریز خرد کرده‌ و با هم‌ تفتشان‌می‌دهیم‌. سپس‌ به‌ این‌ مواد، سیر خرده‌ شده‌،فلفل‌، زردچوبه‌، ادویه‌ و میگوی‌ سرخ‌ شده‌ رااضافه‌ می‌کنیم‌ و تمامی‌ مواد را با هم‌ تفت‌می‌دهیم‌ و مقداری‌ نمک‌ نیز به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌.
در این‌ هنگام‌ برنج‌ را که‌ از قبل‌ خیس‌ کرده‌ایم‌را آبکشی‌ کرده‌ و در قابلمه‌ مورد نظر، یک‌ لایه‌ ازبرنج‌ آبکشی‌ کرده‌ ریخته‌، مقداری‌ هم‌ شوید(ترجیحا خشک‌ باشد) می‌پاشیم‌ و یک‌ لایه‌ ازمخلوط مواد آماده‌ شده‌ روی‌ برنج‌ می‌ریزیم‌ و به‌همین‌ ترتیب‌ یک‌ لایه‌ یک‌ لایه‌ قابلمه‌ را پرمی‌کنیم‌ و می‌گذاریم‌ به‌ مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌خوب‌ دم‌ بکشد.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *