آخرین خبرها

طرز تهیه ی پلو رعفرانی

غذای چابهاری‌ ها؛ پلو زعفراني
پلوهاي مخلوط مخصوص اين شهر است. پلو زعفراني با مغزهاي مختلف و گوشت و البته پلو زعفراني با مرغ. اين غذا از آن طرف مرز و كشور همسايه پاكستان آمده و حالا يكي از غذاهاي رسمي مردم چابهار است.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت – مينا حسن‌زاده: پلوهاي مخلوط مخصوص اين شهر است. پلو زعفراني با مغزهاي مختلف و گوشت و البته پلو زعفراني با مرغ. اين غذا از آن طرف مرز و كشور همسايه پاكستان آمده و حالا يكي از غذاهاي رسمي مردم چابهار است. غذايي كه در بيشتر مهماني‌ها و جشن‌ها سرو مي‌شود.

505357 584 300x228 - طرز تهیه ی پلو رعفرانی

 

غذای چابهاری‌ها؛ پلوزعفراني

مواد لازم برای 6 نفر

1 عدد مرغ
5 پيمانه برنج
2 /1 پيمانه زعفران دم‌کرده
1 ق‌ چ زيره و ميخك
1 عدد فلفل دلمه‌اي قرمز
2 عدد پياز نگینی خرد شده
2 حبه سير نگینی خرد شده
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه:

1. مرغ را با يك عدد پياز نگيني شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب ،بگذاريد تا بپزد.

2. برنج را خيس كنيد.

3. در قابلمه مناسبي يك پياز را نگيني خرد كنيد و با زردچوبه تفت دهيد.

4. سيرهای نگيني شده را با زيره و ميخك به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.

5. فلفل دلمه‌اي را نگيني خرد كنيد و به بقيه موادتان اضافه كنيد.

6. مرغ پخته شده را بدون آب به پياز و سير اضافه كنيد وكمي تفت دهيد.

7. حالا برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايد به موادتان اضافه كنيد.

8. در آخر زعفران، نمك و فلفل را بريزيد. وقتي آب برنج كم شد آن را دم كنيد و بعد از 45 دقيقه از روي حرارت برداريد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *