آخرین خبرها

طرز تهیه ی پلو قارچ با ریحان

 

378884 357 300x241 - طرز تهیه ی پلو قارچ با ریحان

 

مواد لازم برای 2 نفر

برنج: 2 پیمانه
قارچ : 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر : 1 حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز: 1 تا 2 عدد، ریز شده
پیاز: 1 عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز :1 عدد کوچک و خرد شده
سویا سس: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته: 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان : 15 عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.

2.سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.

3. لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ‌های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ‌ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ‌های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

4. برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.

5. برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *