تعداد: 4نفر
مواد لازم
• 1/5ليوان آرد الكشده
• 1/5 ليوان شير
• يكقاشق مرباخوري بيكينگ پودر
• يكقاشق غذاخوري شكر
• نصف قاشق چايخوري نمك
• يك عدد سفيده تخممرغ نصف قاشق غذاخوري كره آبشده
• موز حلقه شده به ميزان لازم
طرز تهيه
1. شير، كره و سفيده تخممرغ را با يكديگر خوب هم بزنيد تا مايه يكدستي درست شود.
2. حالا آرد، بيكينگ پودر، شكر و نمك را باهم مخلوط و به اين مايه اضافه كنيد.
3. كف تابهاي نچسب را با مقداري روغن چرب كنيد و به اندازه كف ظرف و با قطر كم، يكسوم يا يكچهارم از مايه پنكيك را داخل آن بريزيد و موزها را هم روي آن بچينيد.
4. بهتر است تابهتان كوچك باشد تا حدود يكچهارم مايه را داخل آن بريزيد و با بستن در تابه بهمدت حدود 2تا 3دقيقه، اجازه پف كردن و پوشيده شدن روي موزها را به پنكيك بدهيد.
5. بعد، پنكيك را برگردانيد و بگذاريد تا طرف ديگر آن هم طلايي شود. مابقي مايه پنكيك را هم به همين ترتيب سرخ كنيد.
6. شما ميتوانيد از تخممرغ كامل هم براي طبخ اين غذا كمك بگيريد.
منبع : برترین ها