پنیر ماسکارپونه
با اینکه برخی از کمپانی های داخلی، نمونه پنیرهای خارجی را با قیمت های ارزان تر تولید و عرضه می کنند. اما اینکه خودتان در خانه چیزی را درست کنید، علاوه بر اطمینان از مزه و سلامت آن، نوعی هم تفریح بهشمار می رود.
مجله اینترنتی برترین ها
برترین ها: با اینکه برخی از کمپانی های داخلی، نمونه پنیرهای خارجی را با قیمت های ارزان تر تولید و عرضه می کنند. اما اینکه خودتان در خانه چیزی را درست کنید، علاوه بر اطمینان از مزه و سلامت آن، نوعی هم تفریح بهشمار می رود. در این پست، ما پنیر ماسکارپونه را انتخاب کرده ایم که در بسیاری از دسرها و برخی از دستورهای غذایی از آن استفاده می شود.
ماسکارپونه نوعی پنیر سفید است که طعم خامه ای و کره ای دارد و بسیار لذیذ و خوشخوراک است. نمونه ای که ما آموزش داده ایم، در عرض 10 دقیقه و با دو ماده غذایی آماده می شود.
این پنیر برای روی بستنی، غلات، داخل راویولی، به همراه میوه های تازه یا نوع همزده آن با عسل بسیار خوب است و توصیه می کنیم حتما امتحان کنید. در ادامه، تارت ماسکارپونه با گوجهفرگی را هم آموزش داده ایم تا بدانید از این پنیر چه استفاده هایی می توان کرد.
پنیر ماسکارپونه خانگی
طرز تهیه پنیر ماسکارپونه خانگی
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان استراحت و سرد شدن: شب تا صبح
تعداد: 2 پیمانه
مواد لازم
دو پیمانه خامه پرچرب و غلیظ
یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
طرز تهیه
1. در یک قابلمه متوسط، روی حرارت کم خامه را هم بزنید تا به حالت نیمجوش در بیاید. دمای خامه باید حدود 180 درجه فارنهایت باشد و بیشتر از این نشود. پس از اینکه نیمجوش شد، سه دقیقه بگذارید بماند و سپس آبلیموترش را اضافه کنید. هم بزنید و سه دقیقه دیگر نیمجوش کنید.
2. قابلمه را از روی حرارت بردارید. پنیر را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود. حدود 30 دقیقه کافی است.
3. درون آبکش، چند لایه پارچه توری با سوراخ های بسیار ریز قرار دهید. ماسکارپونه سرد شده را داخل آن بریزید و سپس درون یک کاسه بگذارید تا آب اضافه آن کشیده شود. این پروسه برای ساخته شدن پنیر لازم است. البته پنیر ماسکارپونه، شیرابه زیادی پس نمی دهد. اما هنگام صبح، کاملا ضخیم و خامهای است و طعم بسیار عالی هم دارد.
منبع : برترین ها