آخرین خبرها

طرز تهیه ی پودينگ ليمويي

424159 962 300x245 - طرز تهیه ی پودينگ ليمويي

فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *