آخرین خبرها

طرز تهیه ی پودینگ انار

466393 415 203x300 - طرز تهیه ی پودینگ انار

مواد اولیه:

نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری
خامه: 150گرم (فرم گرفته شده)
آب انار: 2 پیمانه
پودر قند: 3 چهارم پیمانه
شیر: 2 قاشق غذاخوری
ژلاتین:2 ورق
پنیر خامه‌ای: 100گرم (اختیاری)

آشنایی با روش تهیه پودینگ انار

طرز تهیه:

1. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

2. پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

3. مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

4. ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

نكته:

*برای تزیین می‌توانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *