• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375
مواد لازم
• روغن
• دو عدد سفیده تخم مرغ
• یک عدد تخم مرغ
• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی
• نصف پیمانه شیر کم چرب
• دو قاشق غذاخوری شیره افرا
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1/8 قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• پودر میخک
• 6 اسلایس نان گندم با فیبر بالا، خرد شده به اندازه های 2.5 سانتی متری
• ¼ پیمانه گردو خرد شده
• دو قاشق چایخوری کره
• دو قاشق غذاخوری شیره افرا
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 6 کاسه سفالی یا رامکین را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، شیر، دو قاشق غذاخوری شیره افرا، دارچین، نمک، جوز هندی و میخک را با هم مخلوط کنید. سپس گردوهای خرد و تفت داده شده را به مواد اضافه کنید.
2. مواد را داخل کاسه ها بریزد. داخل سینی فر بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید.
3. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس کره و شیره افرا روی آنها بریزید و سرو کنید.
منبع : برترین ها