كف دو سيني پيتزا را با روغن زيتون چرب كرده آرد ذرت روي آنها بپاشيد. سه عدد بيكن را در مقدار كمي روغن سرخ كرده و يك پياز نازك بريده شده را به آنها اضافه كنيد تا زمانيكه پياز نرم شده و ژامبون ترد شود. خمير پيتزا (به اندازه يك پيتزاي كامل) را به ضخامت چهار ميليمتر پهن (يا لوله) كرده و به هشت قسمت مساوي ببريد.
دو عدد سيبزميني نازك بريده شده، پياز، كالباس و 50 گرم پنير فونتيا را با هم مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد و كمي نمك، فلفل و روغن زيتون به آن بزنيد. مواد را براي 15 تا 20 دقيقه در فر بگذاريد تا زمانيكه كنارههاي خمير طلايي شده و پنير آب شود و كمي رنگ عوض كند.
منبع : برترین ها