آخرین خبرها

طرز تهیه ی پيراشكي مرغ و پنير

527651 851 215x300 - طرز تهیه ی پيراشكي مرغ و پنير

مواد لازم برای 4نفر

1 بسته خمير پيراشكي آماده
200 گرم قارچ
1 عدد سينه مرغ پخته‌شده
1 عدد پياز متوسط
1 عدد فلفل دلمه‌اي بزرگ
نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن به ميزان لازم
1 بسته پنير پيتزاي رنده‌شده
مقداري روغن براي سرخ كردن

طرز تهیه:

1. پياز را پوست گرفته و خرد كنيد. قارچ را هم بشوييد و ريز خرد كنيد. فلفل دلمه‌اي را هم پاك كرده، شسته و نگيني خرد كنيد.

2. در تابه‌اي كمي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز، قارچ و فلفل‌دلمه‌اي را در روغن تفت دهيد. مرغ پخته‌شده را ريش‌ريش كرده و به تابه اضافه كنيد.

3. براي مزه‌دار كردن مواد داخل تابه نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد. حالا حرارت را خاموش كنيد و پنير پيتزاي رنده شده را اضافه كرده و تابه را كنار بگذاريد.

4. خمير پيراشكي را آماده كرده، وسط آن به اندازه يك قاشق سوپخوري از مواد بگذاريد و بعد دو لبه خمير را به هم بچسبانيد و كمي فشار دهيد تا مواد در حين سرخ شدن بيرون نريزند. همه پیراشکی ها را به همين شكل درست کنید.

5. در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پس از داغ شدن روغن، پيراشكي‌هاي آماده را در روغن سرخ كنيد.

6. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پيراشكي‌ها، آنها را از روغن خارج كرده و روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *