مواد لازم برای 4نفر
1 بسته خمير پيراشكي آماده
200 گرم قارچ
1 عدد سينه مرغ پختهشده
1 عدد پياز متوسط
1 عدد فلفل دلمهاي بزرگ
نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن به ميزان لازم
1 بسته پنير پيتزاي رندهشده
مقداري روغن براي سرخ كردن
طرز تهیه:
1. پياز را پوست گرفته و خرد كنيد. قارچ را هم بشوييد و ريز خرد كنيد. فلفل دلمهاي را هم پاك كرده، شسته و نگيني خرد كنيد.
2. در تابهاي كمي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز، قارچ و فلفلدلمهاي را در روغن تفت دهيد. مرغ پختهشده را ريشريش كرده و به تابه اضافه كنيد.
3. براي مزهدار كردن مواد داخل تابه نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد. حالا حرارت را خاموش كنيد و پنير پيتزاي رنده شده را اضافه كرده و تابه را كنار بگذاريد.
4. خمير پيراشكي را آماده كرده، وسط آن به اندازه يك قاشق سوپخوري از مواد بگذاريد و بعد دو لبه خمير را به هم بچسبانيد و كمي فشار دهيد تا مواد در حين سرخ شدن بيرون نريزند. همه پیراشکی ها را به همين شكل درست کنید.
5. در تابهاي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پس از داغ شدن روغن، پيراشكيهاي آماده را در روغن سرخ كنيد.
6. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پيراشكيها، آنها را از روغن خارج كرده و روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
منبع : پرشین وی