آخرین خبرها

طرز تهیه ی پیراشکی سیب‌زمینی

pirashki sibzamini - طرز تهیه ی پیراشکی سیب‌زمینی

مواد لازم:
سیب‌زمینی پخته= سه عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده= 150 گرم
تخم‌مرغ= یک عدد
پیاز سرخ شده= دو قاشق غذاخوری
رب =دو قاشق غذاخوری
زرشک =یک قاشق غذاخوری
جعفری خشک =دو قاشق غذاخوری
روغن= به مقدار لازم
نمک =دو قاشق مرباخوری
زردچوبه= یک قاشق چای‌خوری
فلفل =کمی
طرز تهیه:
ابتدا مایه میانی پیراشکی را به این طریق آماده می‌کنیم: گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و دو قاشق روغن در تابه ریخته و تفت می‌دهیم. سپس رب و یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل را به آن اضافه کرده , نصف استکان آب روی مواد ریخته می‌گذاریم با حرارت ملایم گوشت پخته و آب آن خشک شود. ( مایه میانی پیراشکی مثل سس اسپاگتی درست می‌شود.)
وقتی مایه پیراشکی آماده شد زرشک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.
سیب‌زمینی پخته را رنده کرده یا می‌کوبیم تا له شود سپس تخم‌مرغ را در آن می‌شکنیم و یک قاشق مرباخوری نمک هم به آن اضافه کرده خوب ورز می‌دهیم. در تابه روغن ریخته از مایه سیب‌زمینی کمی برمی‌داریم و در دست بصورت کتلت بزرگ باز می‌کنیم و سپس از مایه گوشتی پیراشکی یک قاشق در وسط آن گذاشته و آن‌را مثل کتلت شکل می‌دهیم و در تابه می‌گذاریم. به همین ترتیب پیراشکی‌ها را آماده کرده و سرخ می‌کنیم.
اگر سیب‌زمینی‌ها از نوعی هستند که وا می‌روند، می‌توانید به مایه سیب‌زمینی یک قاشق غذاخوری آرد ذرت اضافه کنید تا پیراشکی‌های شما باز نشوند.
این پیراشکی‌ها خیلی راحت و خوشمزه هستند.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *