مواد لازم
• پنیر پیتزا به مقدار لازم
• قارچ 10 عدد متوسط
• فلفل دلمه ای 2 عدد
• سوسیس 3 عدد
مواد لازم برای خمیر پیراشکی
• 2 عدد تخم مرغ
• 4 قاشق سوپخوری روغن مایع
• نصف لیوان ماست غلیظ
• نصف لیوان شیر
• نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
• یک قاشق چایخوری نمک
• حدود نیم کیلو آرد
طرز تهیه خمیر پیراشکی
1. تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .
2. آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد . خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.
طرز تهیه پیراشکی پیتزا
1. سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ رو خرد می کنیم. فلفل دلمه ای را در تابه تفت می دهیم. سپس سوسیس را اضافه می کنیم.
2. سپس قارچ و ادویه را می افزاییم و پس از سرخ شدن، آنها را چند دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
3. خمیر رابه صورت دایره های کوچک برش دهید. یا با وردنه یک دایره بزرگ درست کنید و با قالب دایره های کوچک تر برش دهید. مواد را در میانه آنها بگذارید.
4. پس از آماده شدن، درون روغن سرخ کنید.
منبع : برترین ها