آخرین خبرها

طرز تهیه ی چاي زنجبيل

491619 429 300x200 - طرز تهیه ی چاي زنجبيل

مواد لازم

چهار فنجان آب
چند تكه چوب زنجبيل

طرز تهیه

1. زنجبيل از قديم‌الايام مورد مصرف مردم ايران، هند و چين بوده است. پوست زنجبيل را كنده و آن را به شكل ورقه‌هاي بسيار نازك برش دهيد.

2. آب را در ظرفي مناسب جوش بياوريد و در اولين لحظات جوش آمدن آب، ورقه‌هاي زنجبيل را به آن اضافه كنيد. حرارات را كم كنيد و اجازه دهيد ۱۵ تا ۲۰ دقيقه بماند. حالا چاي را صاف و براي ايجاد طعم بهتر به آن عسل و ليمو ترش اضافه كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *