آخرین خبرها

طرز تهیه ی چلو ماهیچه

 

462283 335 300x300 - طرز تهیه ی چلو ماهیچه

مواد لازم:

گوشت ماهیچه گوسفندی: نیم‌ كیلو
پیاز: دو عدد
نمك و فلفل و دارچین: به مقدار لازم

روش تهیه

1. پیازها را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید.

2. حالا گوشت ماهیچه را كف قابلمه روی پیازها بگذارید. در قابلمه را بگذارید و پنج دقیقه با شعله ملایم گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

3. كمی دارچین به گوشت بزنید و حدود یك لیوان آب جوش به قابلمه اضافه كنید. آب نباید روی گوشت را بگیرد. وقتی جوش آمد شعله را كم كنید و حدود سه ساعت زمان بدهید تا ماهیچه حسابی بپزد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *