مواد لازم:
گوشت ماهیچه گوسفندی: نیم كیلو
پیاز: دو عدد
نمك و فلفل و دارچین: به مقدار لازم
روش تهیه
1. پیازها را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید.
2. حالا گوشت ماهیچه را كف قابلمه روی پیازها بگذارید. در قابلمه را بگذارید و پنج دقیقه با شعله ملایم گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
3. كمی دارچین به گوشت بزنید و حدود یك لیوان آب جوش به قابلمه اضافه كنید. آب نباید روی گوشت را بگیرد. وقتی جوش آمد شعله را كم كنید و حدود سه ساعت زمان بدهید تا ماهیچه حسابی بپزد.
منبع : برترین ها