1. چهار عدد فلفل چيلي متوسط را خرد كرده، همراه با دو عدد فلفل قرمز بدون تخم خرد شده و 300 ميليليتر سركه با هم آنقدر مخلوط كنيد تا همه مواد ريز شوند.
2. سه قاشق غذاخوري آبليمو و 800 گرم شكر دانهريز را به مخلوط اضافه كرده به مدت 10 دقيقه با حرارت بالا حرارت دهيد تا شكر در مخلوط حل شود سپس مخلوط را از روي گاز برداشته 175 ميليليتر ژله آب شده را در آن حل كنيد سپس بگذاريد ژله سرد شود. ژله آماده است.
3. براي اينكه ژله هم شيرين باشد و هم تند، ميتوانيد فلفل قرمز را نيز اضافه كنيد يا اگر ژلهاي آتشين ميخواهيد، ميزان فلفل چيلي را بيشتر كنيد.
منبع : برترین ها