آخرین خبرها

طرز تهیه ی کاچی قورمه

6jb5h0bdjt3s7qtz5r5 270x300 - طرز تهیه ی کاچی قورمه

مواد لازم:

بلغور گندم : 2 پیمانه
آب : به مقدار لازم
نمک و روغن : به مقدار لازم
مواد قورمه
گوشت گوسفندی : 300 گرم
پیاز داغ : 200 گرم
نعنا خشک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
کشک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده بر روی حرارت قرار می‌دهیم، وقتی به جوش آمد نمک و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.

2. بلغور گندم را آهسته اضافه کرده و هم می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود. هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کرده و بعد از چند دقیقه در آن را دم کنی قرار می‌دهیم، پس از حدود یک ساعت دم خواهد کشید.

قرمه:

1. گوشت را به صورت تکه‌های کوچک خرد کرده و می‌گذاریم تا پخته شود، پیاز خلالی و سرخ شده را به همراه نعنا و زردچوبه به آن اضافه کرده پس از  تفت خوردن با بلغور گندم دم کشیده، سرو می کنیم.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *