مواد لازم:
بلغور گندم : 2 پیمانه
آب : به مقدار لازم
نمک و روغن : به مقدار لازم
مواد قورمه
گوشت گوسفندی : 300 گرم
پیاز داغ : 200 گرم
نعنا خشک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
کشک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده بر روی حرارت قرار میدهیم، وقتی به جوش آمد نمک و روغن را به آن اضافه میکنیم.
2. بلغور گندم را آهسته اضافه کرده و هم میزنیم تا گلوله گلوله نشود. هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کرده و بعد از چند دقیقه در آن را دم کنی قرار میدهیم، پس از حدود یک ساعت دم خواهد کشید.
قرمه:
1. گوشت را به صورت تکههای کوچک خرد کرده و میگذاریم تا پخته شود، پیاز خلالی و سرخ شده را به همراه نعنا و زردچوبه به آن اضافه کرده پس از تفت خوردن با بلغور گندم دم کشیده، سرو می کنیم.
منبع : پرشین وی