آخرین خبرها

طرز تهیه ی کاکائو خرمایی

411677 938 300x234 - طرز تهیه ی کاکائو خرمایی

مواد لازم:

مناسب برای 5 نفر

خرما بدون هسته : یک پیمانه
گردو : یک پیمانه
پودر نارگیل : یک پیمانه
گلاب : 3 قاشق غذاخوری
شکلات : 50 گرم
بیسکوییت : یک بسته

کاکائو خرمایی

مهمانی‌های خود را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید

دستور پخت:

1. بیسکوییت‌ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.

2. شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌ و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.

3. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نکته

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از کنجد استفاده کنید.

2. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *