آخرین خبرها

طرز تهیه ی کباب مرغ تند و تیز

 

535597 914 300x224 - طرز تهیه ی کباب مرغ تند و تیز

مواد لازم

3 ق س روغن
2 حبه سیر خردشده
1 عدد پیاز حلقه ای خردشده
1 ق چ زردچوبه
2 /1 ق چ زیره
2 /1 ق چ پودر زنجبیل
2 /1 ق چ نمک
2 /1 ق چ فلفل سیاه
4 /1 ق چ دارچین
2 /1 ق چ فلفل هندی
8/1 ق چ پودر فلفل شیرین
2 /1 ق چ جوز هندی
500 گرم سینه مرغ خردشده
15-10 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
4 ق س پیازچه خردشده
14 عدد سیخ کباب چوبی

طرز تهیه:

1. در یک کاسه بزرگ روغن، سیرخردشده، پیاز و پیازچه خردشده،زردچوبه،زیره،پودر زنجبیل،نمک،فلفل سیاه،دارچین،انواع فلفل و جوز هندی را خوب باهم مخلوط‌کنید. حالا تکه‌های مرغ و گوجه‌فرنگی‌هارا داخل کاسه بریزید و آنها را خوب به مواد آغشته کنید سپس با درپوش مناسب ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا یک شبانه‌روز آن را داخل یخچال بگذارید تا تکه‌های مرغ کاملاً مزه دار شوند.

2. حالا سیخ‌های چوبی را به مدت 10 دقیقه داخل کاسه مناسبی حاوی مقداری آب خیس کنید.کباب‌پز یا باربکیو را با حرارت ملایم روشن کنید. تکه‌های مرغ و گوجه‌فرنگی‌ها را به سیخ بکشید سپس روی حرارت آنها را کباب کنید.

3. حالاسیخ‌های کباب را داخل بشقاب‌های مناسب قرار دهید و ظرف را با مقداری برگ کاهو تزیین کنید.

یه جور دیگه

این غذا را می توانید داخل فر هم درست کنید. بدین طریق که تکه های مرغ را همراه با موادی که جوجه ها را در آن خوابانده بودید داخل ظرف مناسب فر مثل پیرکس بریزید و آن را به مدت 45-30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *