آخرین خبرها

طرز تهیه ی کرم شاتوت

377379 568 300x2151 300x215 - طرز تهیه ی کرم شاتوت

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ: شش عدد
شكر: 250 گرم
شاتوت رسيده: 400 گرم
خامه صبحانه: 300 گرم
آرد ذرت: سه قاشق غذاخوري
وانيل مايع: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
شير: يك‌ونيم ليوان (375 ميلي‌ليتر)
ژلاتين: هفت ورق

روش تهيه:

1- ابتدا 50 گرم از شكر را روي شا‌توت‌ها پاشيده و كنار مي‌گذاريم تا شكر آب شود و به خورد ميوه برود.

2- بقيه شكر را با زرده‌هاي تخم‌مرغ و وانيل توسط همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا پف كرده و كرم و كشدار شود، شير و آرد ذرت را با مواد زرده‌ها مخلوط مي‌كنيم و كرم حاصل را چند دقيقه روي حرارت مي‌گذاريم و مرتب هم مي‌زنيم تا پخته و كمي غليظ شود.

3- كرم درست شده را كنار می‌گذاریم تا حرارت خود را كاملا از دست بدهد، سپس كرم، خامه و شا‌توت را داخل كاسه همزن ريخته و اجازه مي‌دهيم سه تا چهار دقيقه تمام مواد با درجه تند همزن هم بخورند و شاتوت‌ها له شوند.

4- ورقه‌هاي ژلاتين را داخل كاسه‌اي پر از آب سرد قرار مي‌دهيم تا نرم شوند. سپس آب اضافي آنها را خارج كرده و ژلاتين‌ها را داخل كاسه‌اي استيل روي حرارت غيرمستقيم مثل بخارآب در حال جوشيدن قرار مي‌دهيم تا ژلاتين‌ها ذوب شوند، سپس مايه ژلاتين درست شده را داخل كرم ريخته و يك دقيقه با همزن برقي مخلوط مي‌كنيم تا مواد يكدست شوند.

5- مواد حاصل را داخل قالب يا ظروف تك‌نفره ريخته و بين شش تا هشت ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم تا كرم خوب خودش را بگيرد. سپس روي آن را با خامه فرم گرفته و شاتوت تزئين مي‌كنيم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *