مواد لازم
زرده تخممرغ: شش عدد
شكر: 250 گرم
شاتوت رسيده: 400 گرم
خامه صبحانه: 300 گرم
آرد ذرت: سه قاشق غذاخوري
وانيل مايع: يكدوم قاشق چايخوري
شير: يكونيم ليوان (375 ميليليتر)
ژلاتين: هفت ورق
روش تهيه:
1- ابتدا 50 گرم از شكر را روي شاتوتها پاشيده و كنار ميگذاريم تا شكر آب شود و به خورد ميوه برود.
2- بقيه شكر را با زردههاي تخممرغ و وانيل توسط همزن برقي خوب هم ميزنيم تا پف كرده و كرم و كشدار شود، شير و آرد ذرت را با مواد زردهها مخلوط ميكنيم و كرم حاصل را چند دقيقه روي حرارت ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا پخته و كمي غليظ شود.
3- كرم درست شده را كنار میگذاریم تا حرارت خود را كاملا از دست بدهد، سپس كرم، خامه و شاتوت را داخل كاسه همزن ريخته و اجازه ميدهيم سه تا چهار دقيقه تمام مواد با درجه تند همزن هم بخورند و شاتوتها له شوند.
4- ورقههاي ژلاتين را داخل كاسهاي پر از آب سرد قرار ميدهيم تا نرم شوند. سپس آب اضافي آنها را خارج كرده و ژلاتينها را داخل كاسهاي استيل روي حرارت غيرمستقيم مثل بخارآب در حال جوشيدن قرار ميدهيم تا ژلاتينها ذوب شوند، سپس مايه ژلاتين درست شده را داخل كرم ريخته و يك دقيقه با همزن برقي مخلوط ميكنيم تا مواد يكدست شوند.
5- مواد حاصل را داخل قالب يا ظروف تكنفره ريخته و بين شش تا هشت ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم تا كرم خوب خودش را بگيرد. سپس روي آن را با خامه فرم گرفته و شاتوت تزئين ميكنيم.
منبع : برترین ها