آخرین خبرها

طرز تهیه ی کرم ژله هویج پرتقال

 

387552 610 300x256 - طرز تهیه ی کرم ژله هویج پرتقال

 

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ: پنج عدد
شیر: 250 میلی‌لیتر
آب پرتقال: 300 ميلي‌ليتر
خامه صبحانه: 300 گرم
شكر: 50 گرم
ژله پرتقال: دو بسته
وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
آب جوش: 250 ميلي‌ليتر
رنده پوست پرتقال در صورت تمایل: یک قاشق غذاخوری
مواد برای تهیه ژله:
مربای هویج: 300 گرم
پودر ژلاتین: یک‌و‌نیم قاشق غذاخوری
آب سرد: 60 میلی‌لیتر

روش تهيه:

1. ابتدا زرده‌هاي تخم‌مرغ را با 50 گرم شكر، شير و رنده پوست پرتقال مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا مايه به جوش آيد. (ممکن است بخواهیم دو برش بزرگ از پوست پرتقال را در مایه انداخته و پس از اتمام کار خارج کنیم).

2. خامه را داخل كاسه‌اي گود ريخته، كرم حاصل را از صافي رد مي‌كنيم و آرام‌آرام روي آن مي‌ريزيم. هنگام اضافه كردن كرم روي خامه مدام با همزن دستي هم مي‌زنيم تا خامه گلوله نشود. كرم حاصل را كنار مي‌گذاريم تا سرد شود. ژله‌ها را با آب جوش حل کرده و در کرم آماده شده می‌ریزیم.

3. از صافي رد كرده و كنار مي‌گذاريم. پودر ژلاتين را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب ذوب کرده و با مربا مخلوط می‌کنیم. هم می‌توانیم ژله و کرم را در یک قالب و به صورت دو لایه آماده کنیم و هم می‌توانیم داخل دو قالب مجزا بریزیم و بعد از برگرداندن روی هم قرار دهیم؛ در هر صورت ژله و کرم را شش ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ببندند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *