آخرین خبرها

طرز تهیه ی کوفته تبریزی

465406 469 300x237 - طرز تهیه ی کوفته تبریزی

مواد لازم:

مغز ران گوساله چرخ کرده ….. 750 گرم
ران مرغ بدون استخوان …. 100 گرم
لپه پخته شده و چرخ کرده …. 300 گرم
سبزی خرد شده …. 500 گرم
شوید … 100 / تره … 200 / مرزه … 100/ ترخون … 50 / ریحان … 50
سیب زمینی پخته و چرخ کرده …. 1 عدد
برنج خیس خورده …. 1 پیمانه پلوپز
زعفران آب زده …. 1 ق غ
آرد نخودچی …. 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ خام …. 1 عدد
پیاز درشت …. 1 عدد
مواد داخل کوفته :
رب گوجه فرنگی …. 2 ق م
پیاز کوچک …. 1 عدد
تخم مرغ پخته …. 1 الی 2 عدد
آلو …. چند عدد
گردو …. چند عدد

کوفته تبریزی، غذای مشهور آذری

مواد سس کوفته :

غوره….. نصف پیمانه
زیره نکوبیده ….1 قاشق غذا خوری
رب گوجه …. 1 قاشق غذا خوری
نمک وفلفل و زردچوبه …. به مقدار لازم
زعفران آب زده …. 1 ق غ
گوجه فرنگی …. 4 عدد
پیاز درشت …. 1عدد
برگ بو …. 2 عدد

طرز تهیه:

1 – گوجه ها را ریز خرد کرده و با کمی پیاز داغ می گذاریم روی حرارت تا گوجه نرم شود . یک قاشق رب اضافه می کنیم ، نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری زعفران آب زده و ادویه را روی آن می ریزیم . غوره را اضافه کرده و یک لیتر آب گرم اضافه کرده و می گذاریم جوش بیاید.

2 – گوشت و مرغ باید یک مرتبه چرخ شود و اگر یک مرتبه هم در دستگاه غذا ساز ریخته شود بسیار خوب و مناسب است چون گوشت بافت پیدا میکند . پیاز را نیز ریز رنده کرده یا چرخ کنید و آب آن را بگیرید و تفاله آن را با گوشت مخلوط میکنیم.

3 – لپه پخته شده و چرخ کرده و سیب زمینی پخته شده و چرخ کرده را هم اضافه می کنیم نمک و فلفل و زعفران و زیره را اضفه کرده و با دست ورز می دهیم.

4 – یک عدد تخم مرغ خام و یک قاشق آرد نخودچی را اضافه کرده با دست کامل ورز می دهیم تاچسبندگی کامل پیدا کند.

5 – سبزی را خرد کرده آب آن با دست گرفته اضافه کرده دوباره ورز می دهیم . برنج را یک جوش می دهیم و به مواد بالا اضافه مینماییم.

6- اگر مواد شل باشد به ان آرد نخودچی می زنیم . چندین بار مخلوط گوشت را به کف ظرف می کوبیم تا کاملاً چسبندگی پیدا کند.

7 – یک پارچه تنظیف یا یک پارچه تمیز نخی نازک را داخل یک کاسه گود قرار داده و مواد آماده شده گوشت را داخل تنظیف که داخل کاسه است می گذاریم.

8 -رب ، پیاز داغ ، زعفران ، گردوو آلو خیس خورده ، نمک و فلفل همه را با هم مخلوط می کنیم . وسط گوشت داخل تنظیف را گود کرده تخم مرغ پخته و سایر مواد بالا راوسط گوشت قرار داده و دو طرف تنظیف را گرفته دور تا دور گوشت را جمع می کنیم . دستانتان را با آب گرم خیس کرده و کوفته را کاملاً گرد نمایید و درز آن را می بندیم.

9 – تنظیف را گره زده داخل زودپزی که سس تهیه شده در آن در حال جوش است می اندازیم . دو عدد برگ بو نیز اضافه کرده که در آخر آن را خارج مینماییم .کوفته به مدت یک ساعت زمان لازم دارد تا در زود پز پخته شود.

10 -وقتی پخته شد تنظیف را از دور کوفته برداشته دوباره داخل زودپز می گذاریم.

11 – حرارت را کم کرده تا سس به خورد کوفته برود.

نکات :

1 – حرارت در ابتدای پخت کوفته باید زیاد باشد تا کوفته بگیرد و وا نرود سپس حرارت را کم کرده تا کوفته مغز پخت شود.

2 – کوفته تبریزی به همین شکل بزرگ تهیه میشود . اگر در تهیه کوفته در این اندازه مشکل دارید میتوانید با همین مواد کوفته های کوچکتر تهیه کنید و در همین سس بچینید تا پخته شوند.

3 – میتوانید از مرغ استفاده نکنید ولی همین مقدار مرغ باعث چسبندگی بسیار خوبی در گوشت شما میشود که از وا رفتن کوفته شما جلوگیری میکند.

4 – از گوشت سردست و کمی گردن نیز میتوانید استفاده کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *