مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500گرم
برنج پخته (شفته) 120گرم
تخم مرغ یک عدد
سبزی کوفته ( ساتوری) یک کیلو
فلفل دلمه 3عدد
گوجه فرنگی 3عدد
نمک+فلفل سیاه+جوز هندی به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی 3قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
گوشت و برنج و سبزی و تخم مرغ و نمک و فلفل و جز را با هم مخلوط می کنیم، و آنقدر ورز می دهیم تا جسبندگی زیادی پیدا کند
مواد را به اندازه نارنگی برداشته گرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید البته باید با حوصله سرخ کنید تا له نشوند .
در یگ قابلمه بزرگ فلفل دلمه های ورقه شده و بعد گوجه ورقه شده را رویه هم میچینیم
بعد کوفته های طلایی سرخ شده را به شکل حرم روی گوجه ها می چینیم ،
در یک تابه کمی روغن ریخته وسه قاشق رب گوجه در آن تفت می دهیم
جز هندی و فلفل نمک را اضافه می کنیم و بعد دو لیوان آب به سس اصافه میکنیم
کمی که جوش آمد آن را روی کوفته ها ریخته و در قابلمه را میگداریم تا با حرارت کم بپزد به مدت نیم ساعت.
کوفته باید با بخار سس بپزد.
این غذا را با نان و سبزی خوردن میل کنید.
روش دوم:
طرز تهیه کوفته ریزه
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
شیر 3/4 پیمانه
پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
جو پرک 1/2 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
گوشت کوبیده شده 500 گرم
کچاب 2/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
خردل 1 و 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
2- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل 8 قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.
3- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.
4- بدون در آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید.
امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان
منبع : اکا ایران