آخرین خبرها

طرز تهیه ی کوکی تخم مرغ رنگیِ

553602 942 235x300 - طرز تهیه ی کوکی تخم مرغ رنگیِ

مواد لازم:

آرد همه منظوره: 2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
شکر: 1 پیمانه
کره: ½ پیمانه
لوبیای وانیل (اختیاری): ½ قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی: به تعداد دلخواه
عصاره وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: ½ قاشق چای‌خوری
نمک درشت: ¼ قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ بزرگ: به تعداد رنگ ها

کوکی تخم مرغ رنگی

طرز تهیه:

1. ابتدا دانه‌های لوبیای وانیل را بتراشید. سپس فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (162 درجه سانتی گراد) داغ کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم هم بزنید. در یک کاسه ی دیگر کره، شکر و دانه‌های لوبیای وانیل را 4 دقیقه با سرعت متوسط با همزن بزنید تا کمرنگ و پفکی شوند. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید. همزن را روی سرعت پایین بگذارید و کم‌کم مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر را با دست ورز دهید. آن را به شکل یک صفحه‌ی گرد در بیاورید و در پلاستیک بپیچید. 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.

2. خمیر را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده به ضخامت نیم‌سانتی متر پهن کنید. خمیر را با قالب تخم مرغی شکل برش دهید. اضافه های خمیر را دوباره رول کنید و از آنها شیرینی در بیاورید. شیرینی‌ها را روی سینی‌های فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید. 15 دقیقه در یخچال خنک کنید.

3. برای هر رنگ 1 زرده تخم مرغ داخل یک کاسه بیندازید. 1 قطره رنگ خوراکی در آن بچکانید. هم بزنید تا مخلوط شوند. در صورت تمایل کم‌کم آب به آن اضافه کنید تا به رنگ روشن‌تری برسید. مخلوط را با قلم مو روی شیرینی‌های تخم مرغی شکل بمالید. آنقدر در فر بپزید که لبه‌های شیرینی‌های طلایی شوند. زمان آن برای شیرینی های 2.5 سانتی‌متری 13 دقیقه و برای شیرینی‌های 7 سانتی‌متری 17 دقیقه است. بگذارید با سینی روی توری فلزی خنک شوند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *