آخرین خبرها

طرز تهیه ی کوکی مارمالادی

کوکی مارمالادی

 

482595 605 260x300 - طرز تهیه ی کوکی مارمالادی

 

مواد لازم

• كره يا مارگارين نرم: 220 گرم
• پودر قند: 100 گرم
• تخم‌مرغ: يك عدد
• وانيل: يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري
• آب ليموترش تازه: يك تا 2 قاشق چاي‌خوري
• آرد: 375 گرم
• بيكينگ‌پودر: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
• مارمالاد: به ميزان لازم
• مغز بادام، خلال بادام و پسته و پودر نارگيل: به ميزان لازم

روش تهيه

1. فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

2. كره و پودر قند را مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا پوك و سفيد شود. تخم‌مرغ و وانيل را افزوده و دوباره به زدن ادامه دهيد، آب ليموي ترش را نيز اضافه كنيد.

3. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط و الك كرده و به مواد اضافه كنيد. خمير به دست آمده را داخل نايلون گذاشته و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.

4. خمير را روي سطح آردپاشي شده به وسيله وردنه به ضخامت 2 تا 3 ميلي‌متر باز كنيد و با كاتر مخصوص به اشكال دلخواه به تعداد زوج برش بزنيد. در سيني فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد.

5. پس از پخت، سيني را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كوكي‌ها خنك شوند، سپس كوكي‌هاي زيرين را مارمالاد زده و نمونه مشابه را شهد يا عسل رقيق شده بماليد در پودر نارگيل، پسته، كنجد بزنيد و روي لايه مارمالادي قرار دهيد تا كوكي‌ها جلوه بيشتري داشته باشند.

نكته

1. خمير اين شيريني ماندگاري خوبي دارد. مي‌توانيد از قبل آن را تهيه كرده و داخل نايلون در يخچال نگهداري كنيد.

2. اين خمير نياز به ورز دادن بيش از حد ندارد. بهتر است با توجه به ميزان مورد نياز تكه‌هاي كوچكي از خمير را از يخچال برداشته و پس از كمي ورز دادن استفاده كنيد.

3. از اين خمير در تهيه انواع بيسكويت و شيريني‌هاي تزئيني مي‌توان استفاده كرد.

4. اين شيريني در ظرف دردار به مدت 10 تا 15 روز قابل نگهداري و استفاده است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *