مواد لازم
• 2 پیمانه برنج
• 400 گرم گوشت چرخ کرده
• 2 قاشق غذا خوری زرشک
• 200 گرم قارچ
• فلفل قرمز-نمک-رب گوجه فرنگی-زرد چوبه به مقدار لازم
• یک عدد پیاز متوسط
• آرد برنج و آرد سوخاری
• 1 عدد سیب زمینی کوچک
طرز تهیه
1. برنج را به همراه سیب زمینی آب پز کنید تا برنج نرم و پخته شود.
2. پیاز را به همراه گوشت و قارچ سرخ کنید و در آخر زرشک و ادویه و رب را اضافه کنید.
3. برنج پخته شده را با سیب زمینی چرخ کنید و حدود یک قاشق غذا خوری آرد برنج به آن اضافه کنید به دستها آرد بزنید و کمی از برنج را در دست گلوله کنید. سپس وسط آن را باز کنید و کمی از مواد میانی را در آن برزید و روی آن را بپوشانید و در آرد سوخاری بغلتانید سپس در روغن فراوان سرخ کنید.
منبع : برترین ها