آخرین خبرها

طرز تهیه ی کیش پانسیتای و اسفناج

447511 442 300x300 - طرز تهیه ی کیش پانسیتای و اسفناج

تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: یک ساعت
زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه
زمان استراحت: 40 دقیقه

مواد لازم

خمیر ماکارونی*
225 گرم ژامبون گوشت
دو عدد پیاز درشت خلالی
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
نصف پیمانه گوجه‌فرنگی خشک و خرد شده
4 پیمانه برگ اسفناج ریز
225 گرم پنیر رنده شده
6 عدد تخم‌مرغ
دو پیمانه ماست یونانی کم‌چرب
یک پیمانه شیر
نصف قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
ریحان تازه

طرز تهیه

1. خمیر آماده را از یخچال بیرون بگذارید. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم ژامبون ها را حدود 10 تا 12 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را دایم هم بزنید. با کف‌گیر سوراخ‌دار ژامبون ها را از تابه خارج و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آنها گرفته شوند.

3. پیازها و آویشن را درون تابه بریزید و تفت دهید. آنها را حدود 20 تا 22 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. گوجه‌فرنگی خشک را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا آب بیندازد. حدود یک تا دو دقیقه کافی است. سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس ژامبون و پنیر را اضافه کنید.

4. برای تهیه کاستارد، در مخلوط‌کن، تخم‌مرغ ها، ماست، شیر، نمک، فلفل و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. در دستگاه را بگذارید و تا زمانی هم بزنید که صاف و یکدست شوند.

5. قالب کمربندی را با روغن چرب کنید. خمیر را درون آن قرار دهید. مخلوط پیاز را کف آن بریزید. سپس کاستارد را روی آن بریزید و به مدت یک ساعت و 20 دقیقه تا یک ساعت و 30 دقیقه آن را در فر قرار دهید تا پخته و سطح آن طلایی شود.

6. پس از پخت، آن را از فر خارج کنید و 40 دقیقه کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس قالب را باز کنید و کیش را همانند پیتزا برش دهید و سرو کنید.

خمیر ماکارونی

مواد لازم

2 پیمانه آرد کامل
یک قاشق چایخوری نمک
8 قاشق غذاخوری کره آب شده
یک عدد تخم‌مرغ هم زده
¼ پیمانه آب سرد

طرز تهیه

1. در یک کاسه دستگاه غذاساز، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. تخم‌مرغ و آب را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. آنها را درون غذاساز بریزید و کلید پالس دستگاه را بزنید تا خمیر فرم گلوله‌گلوله به خود بگیرد. سپس آن را درون کیسه پلاستیکی بریزید و خمیر را ورز دهید تا فرم خمیری به خود بگیرد. سپس آن را به شکل دایره صاف درآورید. داخل کیسه پلاستیکی به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

2. خمیر را روی سصح صاف آردپاشی شده قرار دهید. آن را با وردنه باز کنید. برای اینکه خمیر در فر و در حال پختن پف نکند، آن را کف قالب فشار دهید

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *