آخرین خبرها

طرز تهیه ی کیک اسپایسی با شکر قهوه‌ای

 

• تعداد: 24 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان پخت: 20 دقیقه

395126 936 300x300 - طرز تهیه ی کیک اسپایسی با شکر قهوه‌ای

مواد لازم

• یک پیمانه کره آب شده

• نصف پیمانه شکر قهوه‌ای

• 1 ¼ قاشق چایخوری ادویه پای کدوحلوایی

• ¾ قاشق چایخوری نمک دریایی

• یک عدد تخم‌مرغ

• 2.5 پیمانه آرد کامل

• دو قاشق غذاخوری تاپینگ کارامل

کیک اسپایسی با شکر قهوه‌ای

طرز تهیه

1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. روی یک لایه کاغذ روغنی دایره‌ ای 20 سانتی‌متری ترسیم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر قهوه‌ای، ادویه پای کدوحلوایی و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و بقیه مراحل هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید. در آخر با دست آن را ورز دهید.

3. خمیر را به دونیم تقسیم کنید. آنها را به صورت دایره باز کنید. هر دایره را به 12 قسمت تقسیم کنید.

4. روی آنها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها طلایی شود.

5. یک قاشق غذاخوری از تاپینگ کارامل را روی آنها بریزید و با قاشق روی سطح برش ها پخش کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *