مواد لازم:
1پيمانه آرد
2 /1 پيمانه شكر
2 /1 پيمانه شير
2 تخم مرغ
75 گرم كره
1 ق م بيكينگ پودر
نوك ق چ وانيل
1 ق م دارچين
1 سيب بزرگ
1 ق س كشمش
1 ق س گردوي
خرد شده
روغن مايع
طرز تهیه:
1.سيب را خلالي يا چهارگوش ريز كنيد و در تابه باكمي كره تفت دهيد؛ به همين ترتيب كشمشها و گردو را هم اضافه كنيد و تفت دهيد. فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. سطح قالب را با كاغذ روغني بپوشانيد و با روغن مايع چرب كنيد.
2.كره را در دماي اتاق نرم كرده، در يك ظرف مناسب شكر را به آن بيفزاييد و با همزن برقي بزنيد تا كاملا سفيد شده و پف كند. تخممرغها را به آن اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. همچنين وانيل و بيكينگ پودرو دارچين را افزوده و آنقدر بزنيد تا مواد كاملا يكدست شوند. دراين مرحله شير را بيفزاييد و بعد از آن آرد را به تدريج به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد.
3.مواد آماده شده (سيب، كشمش و گردو) را در قالب بريزيد و بعد مايه كيك را افزوده و توسط پشت قاشق آن را صاف كنيد. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 50-45 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخت،بلافاصله كيك را از فر بيرون نياوريد و اجازه دهيد در همان فر سرد شود. وقتي كاملا سرد شد، كاغذها را از آن جدا كرده و سرو كنيد.
منبع : پرشین وی