آخرین خبرها

طرز تهیه ی کیک نسکافه با گردو

401831 222 300x197 - طرز تهیه ی کیک نسکافه با گردو

مواد لازم

• تخم مرغ سه عدد

• شکر 250 گرم

• آرد 320 گرم

• شیر یک لیوان

• روغن مایع یک سوم لیوان

• نسکافه دو قاشق غذا خوری سر صاف

• کشمش سه قاشق غذا خوری

• گردو خورد شده نصف لیوان

• بیکینگ پودر سه قاشق چای خوری

• وانیل یک قاشق چای خوری

انواع شیرینی و غذا با گردو (فوری عکس دار شود)

طرز تهیه

1. ابتدا فر را روی درجه 180 سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

2. آرد وبیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم.

3. بهتر است تخم مرغ ها حدود نیم ساعت در هوای بیرون باشد.

4. سه عدد تخم مرغ کامل و شکر و وانیل را حدود ده دقیقه خوب می زنیم تا سفید و کشدار شود.

5. نسکافه را در شیر حل می کنیم و به همراه روغن به مواد قبلی اضافه می کنیم و با دور کم حدود دو دقیقه دیگه می زنیم .

6. سپس هم زن را کنار می گذاریم و آرد را به تدریج می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا کاملا آرد مخلوط شود ودر آخر گردو را اضافه می کنیم .

7. مواد کیک را در قالب چرب شده می ریزیم .بهتر هست کشمش ها را در کمی آرد بغلتانیم و مقداری از آن را وسط مایع کیک یا روی کیک بریزیم تا حین پخت کشمش ها به ته قالب نروند و در کیک خوب پخش شوند.

8. کیک را در طبقه وسط کیک قرار می دهیم .مدت پخت آن حدودا 50 دقیقه هست .

9. اما باز این نکته مهم را یاد آوری می کنم که درجه حرارت فرها متفاوته و این زمان برای فر استاندارد مناسب است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *