آخرین خبرها

طرز تهیه ی کیک چای سبز

dvr4t7cbp02ddr65xaxg 300x253 - طرز تهیه ی کیک چای سبز

مواد لازم براي 6 تا 8 نفر
110 گرم آرد گندم (الك شود)
2 /1 ق چ  بيكينگ‌پودر
110 گرم پودرقند
4 عدد تخم‌مرغ
75 گرم  كره (در دماي اتاق نرم شود)

مواد لازم براي شربت چاي سبز
2 ق چ برگ چاي سبز
4 /1 پيمانه آب جوش
150 گرم  پودرقند

طرز تهیه:
1.  فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد از پيش گرم كنيد. قالب كيك دايره‌اي شكلي به قطر 20 سانتي‌متر آماده كنيد و كف و ديواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مايع، با كاغذ روغني مخصوص شيريني‌پزي پوشش دهيد.

2. آرد، كره آب شده و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كنيد. پودرقند و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف ديگري بريزيد و 2 تا 3 دقيقه با همزن برقي هم بزنيد تا  پف كرده و حالت خامه مانند پيدا كنند.

3. مخلوط آرد، كره و بيكينگ‌پودر را به تركيب پودرقند و تخم‌مرغ اضافه كنيد و آن قدر  هم بزنيد تا مايه‌اي يكنواخت حاصل شود.  مايه كيك را داخل قالب بريزيد و 30 تا 35 دقيقه در طبقه زيرين فر قرار دهيد تا كيك آماده شده ، رنگ آن طلايي شود.

4. در مدت زماني كه كيك پخته مي‌شود، شربت چاي سبز را آماده كنيد.  چاي سبز را در آب جوش بريزيد و هم بزنيد. سپس در ليوان را بگذاريد و حدود 2 تا 3‌دقيقه  صبر كنيد تا دم بكشد. پس از آن، چاي را از صافي عبور دهيد.

5. چاي صاف شده را به همراه پودرقند داخل كاسه بريزيد  و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد ، 5 دقيقه حرارت دهيد تا شربت رقيقي حاصل شود. كيك  را  از فر خارج كرده و صبر كنيد تا  از حرارت بيفتد. شربت را به صورت گرم و به آرامي روي كيك بريزيد. حالا مي‌توانيد پس از برگرداندن كيك داخل ظرف موردنظر، آن‌ را سرو كنيد.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *