آخرین خبرها

طرز تهیه ی کیک گردویی

• تعداد: حدود 100 عدد

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان پخت: 15 دقیقه

387876 222 300x300 - طرز تهیه ی کیک گردویی

مواد لازم

• 1.5 پیمانه گردو

• 3 قاشق غذاخوری پودر قند

• 1.5 پیمانه پودر شکر قنادی

غذاها و شیرینی های مکزیکی

طرز تهیه

1. گردوها را به همراه 3 قاشق غذاخوری پودر شکر قنادی آسیاب کنید.

2. هنگام تهیه خمیر ساده کوکی (دستور تهیه در پایین ذکر شده است)، پیش از اضافه کردن کره، مخلوط گردو را به آرد آن اضافه کنید.

3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را به شکل گلوله های کوچک حالت دهید. آنها را با فاصله 5 سانتی متر از هم در سینی فر بچینید و به مدت 13 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کلوچه های پخته و طلایی شوند.

4. پس از خنک شدن، شیرینی ها را داخل شکر قنادی بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند. این شیرینی را می توانید به مدت یک هفته در دمای اتاق و 3 ماه در فریزر نگهدارید.

خمیر ساده کوکی

مواد لازم

• 2 ¾ پیمانه آرد کامل

• ¼ قاشق چایخوری جوش‌شیرین

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• یک پیمانه کره آب شده

• ¾ پیمانه شکر سفید

• یک عدد تخم‌مرغ درشت

• یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. در یک کاسه بزرگ دیگر، کره و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط حدود دو دقیقه هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سرعت همزن را کم کنید و به آرامی و مرحله به مرحله، مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *