آخرین خبرها

طرز تهیه ی گوآكاموله

504194 995 300x200 - طرز تهیه ی گوآكاموله

1. دو عدد آووكادوی بزرگ را از وسط نصف كرده و گوشت آن را در يك هاون خالـي كنيــد. مقداري سس تند (سس توباسكو اگر در دسترس بود)، نصف يك پياز بنفش خرد شده، كمي آبليمو، كمي نمك، يك عدد گوجه خرد شده و كمي گشنيز خرد شده را به آووكادوها اضافه كرده خوب هم بزنيد.

2. اين پيش‌غذا را مي‌توانيد به‌صورت خالي يا همراه با چيپس هم ميل كنيد. اين پيش غذا را نبايد در حجم زياد درست كنيد، چون رنگ سبز آووكادو در معرض هوا به سرعت به قهوه‌اي تبديل مي‌شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *