آخرین خبرها

طرز تهیه ی یخمک رنگین کمونی

a02750330274102a 300x214 - طرز تهیه ی یخمک رنگین کمونی

*. تا منجمد شوند، بسیار بهتر خواهد بود زیرا غلظت اسموتی بیشتر می شود.

*. برای تهیه یخمک باید پلاستیک های مخصوص آن را نیز از فروشگاه لوازم قنادی خریداری کنید.

*. هر میوه را جداگانه در مخلوط کن پوره کنید.

*. آنها را جداگانه در قیف های پلاستیکی شیرینی پزی بریزید تا رنگ ها با یکدیگر مخلوط نشوند.

*. در ضمن، بتوانید به ترتیب آنها را درون کیسه های یخمک بریزید.

*. پوره میوه ها را از تیره تا روشن و دوباره به سمت رنگ تیره درون کیسه های مخصوص بریزید.

*. آنها را درون ظرفی از یخ نگه دارید تا حالت یخمکی خود را از دست ندهند.

مواد لازم یخمک میوه ای :
تعداد : 20 عدد

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
توت فرنگی منجمد
دو پیمانه
100 گرم / 33 کالری
انبه منجمد
دو پیمانه
100 گرم / 57 کالری
آناناس منجمد
دو پیمانه
100 گرم / 45 کالری
کیوی منجمد
دو پیمانه
100 گرم / 49 کالری
آلبالو منجمد
دو پیمانه
100 گرم / 60 کالری
ماست وانیلی
5 پیمانه
100 گرم / 55 کالری
شیر بادام
3 تا 4 پیمانه
100 گرم / 78 کالری
کیسه پلاستیکی
برای یخمک
نامشخص
قیف پلاستیکی شیرینی پزی
به مقدار لازم
نامشخص

روش تهیه یخمک میوه ای :
*. در مخلوط کن، هر کدام از میوه های منجمد را با یک پیمانه ماست وانیلی و نصف پیمانه شیر بادام با یکدیگر مخلوط کنید. در صورت نیاز، شیر بیشتری اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.اسموتی میوه ها را به طور جداگانه در قیف های پلاستیکی شیرینی پزی بریزید و با کش بالای آنها را ببندید.

*. کیسه یخمک را صاف و عمودی در دست بگیرید. از اسموتی آلبالو شروع کنید و حدود یک قاشق غذاخوری داخل کیسه بریزید و سپس رنگ های دیگر را روی آن قرار دهید. در انتها در کیسه را ببندید. آنها را به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند و فرم یخمکی پیدا کنند.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *