طرز تهیه 2 نوع فرنی غذایی بسیار ساده و کم هزینه ولی مقوی را برای شما قرا دادم که برای افطار میل بفرمایید و ما را هم از دعا خیرتان بهرمند گردانید.به ادامه مطلب بروید.
شیر ۲ پیمانه
آرد برنج ۲/۱ پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپخوری
گلاب ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
توی یک ظرف لعابی، شیر را با آرد برنج و شکر مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید و برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. توی این مدت فرنی را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. هر وقت فرنی کمی غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و بگذارید فرنی برای ۱ دقیقه دیگر بپزد.
ظرف را از روی حرارت بر دارید و توی کاسه های کوچک بریزید. روی فرنی ها را میتوانید با گل محمدی خشک یا مغز پسته رنده شده تزیین کنید
فرني بادامي
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
آرد برنج 40 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
بادام آسیاب کرده 4 ق سوپخوری
سس کارامل 1 پیمانه
وانیل 4/1 ق چایخوری
مواد لازم برای سس کارامل
شکر 300 گرم
آب 180 میلی لیتر(سه چهارم پیمانه)
در ظرف مناسبی نیمی از شیر با آرد برنج زرده های تخم مرغ و بادام مخلوط کرده کنید.
سپس باقیمانده شیر را بجوشانید و به مخلوط قبلی بیفزائید و به هم بزنید
سس کارامل را اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار داده پیوسته به هم بزنید تا فرنی صاف یکدست و غلیظ شود
اکنون فرنی را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید
فرنی را در ظرف بریزید و با بادام و سس کارامل تزئین کنید
سس کارامل:
شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و آن را با حرارت ملایم حل کنید تا به رنگ طلائی در آید سپس آب را به آن بیفزایید و بجوشانید تا غلیظ شود
گروه نرم افزاری تی تیل