آخرین خبرها

طرز تهیه 2 نوع فرنی برای افطار

137339 200x100 - طرز تهیه 2 نوع فرنی برای افطارطرز تهیه 2 نوع فرنی غذایی بسیار ساده و کم هزینه ولی مقوی را برای شما قرا دادم که برای افطار میل بفرمایید و ما را هم از دعا خیرتان بهرمند گردانید.به ادامه مطلب بروید.

شیر ۲ پیمانه
آرد برنج ۲/۱ پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپخوری
گلاب ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه
توی یک ظرف لعابی، شیر را با آرد برنج و شکر مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید و برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. توی این مدت فرنی را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. هر وقت فرنی کمی غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و بگذارید فرنی برای ۱ دقیقه دیگر بپزد.
ظرف را از روی حرارت بر دارید و توی کاسه های کوچک بریزید. روی فرنی ها را میتوانید با گل محمدی خشک یا مغز پسته رنده شده تزیین کنید

فرني بادامي

مواد لازم:

شیر 1 لیتر
آرد برنج 40 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
بادام آسیاب کرده 4 ق سوپخوری
سس کارامل 1 پیمانه
وانیل 4/1 ق چایخوری

مواد لازم برای سس کارامل
شکر 300 گرم
آب 180 میلی لیتر(سه چهارم پیمانه)

در ظرف مناسبی نیمی از شیر با آرد برنج زرده های تخم مرغ و بادام مخلوط کرده کنید.
سپس باقیمانده شیر را بجوشانید و به مخلوط قبلی بیفزائید و به هم بزنید
سس کارامل را اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار داده پیوسته به هم بزنید تا فرنی صاف یکدست و غلیظ شود
اکنون فرنی را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید
فرنی را در ظرف بریزید و با بادام و سس کارامل تزئین کنید

سس کارامل:

شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و آن را با حرارت ملایم حل کنید تا به رنگ طلائی در آید سپس آب را به آن بیفزایید و بجوشانید تا غلیظ شود

گروه نرم افزاری تی تیل

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *