مواد لازم سيب – يك عدد شليل – يك عدد گلابي – يك عدد موز – يك عدد آناناس – دو حلقه گيلاس – پنج عدد انگور ياقوتي – يك خوشه كوچك مغز پسته،فندق،گردو آسياب شده – هر كدام يك قاشق مرباخوري پودر نارگيل – يك قاشق غذاخوري كنجد- يك قاشق مرباخوري بستني وانيلي – دو قاشق غذاخوري خامه – يك قاشق غذاخوري عسل- يك قاشق مرباخوري ژله بلوبري- پنج قاشق غذاخوري
طرز تهيه ابتدا در ظرفي، سيب، شليل و گلابي را خرد و با هم مخلوط مي**كنيم. بعد انگور، كنجد و مغزپسته آسياب شده را با مواد مخلوط كرده، سپس در ظرفي ديگر عسل، خامه و مغز گردوي آسياب شده را با هم مخلوط مي*كنيم. بستي را كف ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با مغز فندق آسياب شده پر مي*كنيم. يك حلقه آناناس روي آن گذاشته و روي آناناس يك لايه از ميوه*هاي خرد شده مي*ريزيم. روي اين مواد مخلوطخامه، عسل و گردو را ريخته و دوباره يك حلقه آناناس گذاشته و وسط آن را كمي از ميوه*هاي خرد شده مي*ريزيم. روي سطح آناناس حلقه*هاي موز را چيده و پودرنارگيل را روي آن مي*ريزيم سپس گيلاس*ها را روي مواد چيده و ژله را روي آن مي*ريزيم و ظرف را در يخچال مي*گذاريم تا ژله بسته شود. نكـته:اين معجون را در هر فصل با ميو*ه*هاي مخصوص آن فصل مي*توان درست كرد ضمنا طعم ژله بستگي به ذائقه مصرف*كننده داشته و بايد طعمي غير از ميوه*هاي موجود در معجون باشد.