آخرین خبرها

طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.

طرز تهیه ترشی آجیلی
2aucq84tpqkpy0mj1e65 195x300 - طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.

 

مواد لازم :

بادام هندی 200 گرم
بادام 200 گرم
گردو 200 گرم
پسته 200 گرم
برگه زردآلو 250 گرم
آب جوش سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
سركه سفيد سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
چوب دارچين چند تكه كوچك
هل يك و نيم قاشق چايخوری

طرز تهيه :

تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آن‌ها را جدا كنيد.
آن‌ها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
برگه‌ها را 1 شب با آب‌جوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.

سپس آن‌ها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويه‌ها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.

نكته :

1 -تمام آجيل‌ها بايد به صورت خام مصرف شوند.
2 -طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *